Përvjetori i parë i martesës: Princ Harry i bën Meghanit dhuratën mbreslënëse

Xing

E Martë 11 Qershor 2019, 23:11 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Në maj të vitit të kaluar Prince Harry dhe Meghan Markle u martuan me një ceremoni madhështore dhe e gjithë bota i kishin sytë nga ta. Muajin e kaluar çifti festuan përvjetorin e tyre të parë të martesës e në këtë ditë Harry ka menduar për një dhuratë mbreslënëse për Meghanin.

Dukesha e Sussexit është parë me një unazë të re diamanti në gishtin e saj dhe fansat aluduan se Harry ia ka bërë dhuratë pas lindjes së Archie-t.

Mirëpo revista Elle ka treguar nga burime të familjes mbretërore të Britanisë së Madhe se unaza është dhuratë e përvjetorit të parë të martesës së çiftit.

Këshilla për Marketingun