U bë hallë për herë të parë, Morena Taraku mbulon me dhurata nipin

Xing

E Mërkurë 15 Maj 2019, 15:03 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Disa ditë më parë, këngëtarja e njohur Morena Taraku dha lajmin e bukur se ishte bërë hallë për herë të parë.

"Lumturia është të bëhesh hallë. Mirëseerdhe në këtë botë Alk Taraku"- shkruante këngëtarja krahas postimit.

Nipin e saj, Alkun, Morena e ka mbuluar me dhurata, të cilat i ka ndarë edhe me ndjekësit në Instastory.

Ajo i ka dhuruar të voglit një medaljon floriri me shkronjën "A" të gdhendur, si dhe një garderobë plot me veshje të ngjyrave të ndryshme, ndërsa krahas postimit ka vendosur emrin e tij.