Vetëm 27-vjeç, zbulohet shifra marramendëse e pasurisë së Rita Orës

Xing

E Mërkurë 15 Maj 2019, 15:03 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Rita Ora, është kthyer në një ndër emrat më të njohur e të suksesshëm të muzikës, këngët e së cilës janë kthyer në hite dhe njerëzit mbushin plot koncertet e saj.

27-vjeçarja është listuar në njerëzit më të pasur dhe emri i saj përmendet në “The Sunday Times Rich List”.

Sipas të dhënave, pasuria e Rita Orës kap shifrën prej 18 milionë eurove, pasuri e fituar nga albumi i saj si dhe kontratat fitimprurëse me firmat e njohura të veshjeve.

Këshilla për Marketingun