Histori shokuese: Nëna bind të bijën se është e sëmurë rëndë

Xing

E Mërkurë 20 Mars 2019, 22:10 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Një histori shokuese është ajo Gypsy Rose Blanchard dhe mamasë së saj, Dee Dee Blanchard e cila vuante nga një çrregullim psikiatrik. Dee e kishte bindur të bijën se ishte e sëmurë ndërkohë që ajo ishte shëndoshë e mirë.

Pas shumë vitesh duke jetuar si e sëmurë, me tortura dhe gënjeshtra, Gypsy mëson të vërtetën dhe vret të ëmën.

Kjo histori e vërtetë do të vijë në formën e një seriali të quajtur "The Act" i cili do të transmetohet në platformën "Hulu".

Në role kryesore të këtij seriali i cili nisi sot, do të jenë Joey King dhe Patricia Arquette.

Këshilla për Marketingun