Barsaleta te sapo dala nga furra

Keshilla per blerje
Mikrovala.... 293 Lexime
Cifti per Shopping... 283 Lexime
Punë lopësh.... 310 Lexime
Pazari ... 284 Lexime
Jeta e veshtire... 287 Lexime
3 Policet Tre polic... 309 Lexime
Beni godet serish.... 306 Lexime
Larja e gojes... 296 Lexime
Mësuesi dhe bjondi... 323 Lexime
Përgjigja ... 306 Lexime
Ket po e postojm pe... 305 Lexime
Ne tren... 298 Lexime